Gott nytt år!

Gott nytt år!


Gott nytt år!

Gott nytt år alla ! Det vill jag börja säga.. I kväll blir det party.. Ni vill jag ta upp ett ämne som jag ofta får frågan om.. Jag är en väldig grubblande person.. Och vill gör mål för mig själv ganska ofta.. Nu tex har jag några som jag SKA! klara av! Det är

Läsa ut min skit bra bok:

Efter nyår ska jag äta mer nyttigt och gå ut och gå mer! Det blir inget godis eller sötsaker.

Äta mer god frukost!

Det var dom..


EGOBOOST!

Läser min nya bok och dricker te! Fick nyss ett presentkort på marieberg ;) shoppa vettu!


Godmorgon!

Godmorgon mina fina läsare! Idag så vaknade jag 9:45 ganska tidigt tycker jag... Sen så gjorde jag i ordning mig och gick ner till familjen! Det var strålande väder och alla var glada.. Jag sminkade mig åt frukost och nu är jag här.. Idag ska ja ta en fika med några och sen ska jag nog gå ut och gå.. Ikväll ska jag fira mini jul med resten av släkten. Undra om jag får något? Kanske har jag varit snäll :)


Spa!

Hej, har precis varit på tränningspass och tänkte ha lite spa mys nu med mig själv.. Kajsa kommer lite senare så jag passar på att ta stunden till ära att ha spa.. Jag ska göra ansiktsmask fruktsallad, duscha och allt.. :) ljusen står färdiga här så ni får ha en underbar kväll !


Fest!

Tja! Nu är det fest hemma hos mig... Med vuxna alltså !


Kläder!

Köpt massa idag! Super mycket tröjor och ja myspys kläder!


Produkter och kläder jag inte kan leva utan! :)

Hej! Måste tipsa om lite produkter och kläder som jag inte kan leva utan..
Börjar med ..

Beyonce: body cream och allt det..

Britney Spears : dom två ska jag ha för livet!

Rengöring: Håller min hud fräsch !

Kläder..
Jc.
Kappahl.
HM ( tror jag).
outershell.


T:)

Tjenare bloggen! Måste först säga att va kul att ni kommenterar ! Jag älskar det! Idag blir det bio med min älskade mormor! Mys vetja.. Och imorgon ska jag stor shoppa :) skriver mer ikväll ! Puss och kram !


Mys mat!

Efter en lång kväll med Alvin och gänget 3 på bio så sitter kompis och jag och äter lite rester från gårdagens juldag.. Jag har sminkat henne och plockat hennes ögonbryn :) . Det vart super bra! Och nu ska vi mysa ner i soffan och äta chips! :) bye som i bajskorv :) ha en god kväll :)


Godmorgon :)

Nu sitter jag och äter lite frukost och tänker på hur mycket saker jag fick igår! Det är helt sjukt att folk kan vara så snälla ! Eller hur? Idag ska jag på bio med kompisar och lite sånt.. Det kanske blir att jag äter hos mormor innan också :) längtar super mycket till tisdag då jag ska shoppa igen :) då blir det stor shoppa ska jag säga er!


Godmorgon!

Nu sitter jag och äter lite frukost och tänker på hur mycket saker jag fick igår! Det är helt sjukt att folk kan vara så snälla ! Eller hur? Idag ska jag på bio med kompisar och lite sånt.. Det kanske blir att jag äter hos mormor innan också :) längtar super mycket till tisdag då jag ska shoppa igen :) då blir det stor shoppa ska jag säga er!


Whoooo iPad!

Fick massa saker! Clean Start rengöringen och en iPad och massa pengar och presentkort , och ansiktsbehandling och MAC brushes och massa saker .. Ska ta kort på det mesta så får ni se! Vad har ni fått? Jag tar kort med paddan!


God Jul!

Testar nu min nya iPad!


God Jul!

God jul alla mina läsare! Äter nu mysfrukost med gröt och super mycket gött! Sen ska jag öppna massa med paket! både hos mamma och hos pappa!


Köpt!

Nu har jag köpt lite myssaker för endast 10 kr st .. Det var
en handkräm från HM : kostade endast 10 kr och har en doft av vanilj crème brulee.. Och en dedorant för 10 kr som har en doft av peach blossom.. En liten väska för endast 10 kr som är i mjukt material.. Samt ett läppbalsam som luktar samma som handkrämen..(Samma serie)


Fire!

hej ! Nu sitter jag här med Maja och myser lite med tv .. Sen blir det julgodis mys med familjen och sedan börja fixa lite med paket och sånt som kanske behövs nu 2 dagar inna julen liksom ! Tänk va livet är härligt! Så kom igen nu människor VAKNA! vi har ett liv att ta hand om :) <3..

Julgran!

Nu har vi klätt våran julgran ! Den vart super fin så kolla på bilden nedan ... Nu sitter mamma och jag här och myser med tv och soffa. Det är alltid mysigt innan jul..


Jul tips!

Hej igen! Tänkte att jag skulle börja blogga lite mer och ha roligare inlägg! Nu har jag precis duschat och sitter här och läser lite ur " Så lägger du makeup" det är en liten bok från Apoteket .. Gratis var den så jag passade på! Jag älskar ju smink och har ett överflöd av det också .. Och sen har jag kollat på stan shoppat lite kläder "som vanligt" och sen har jag köpt två armband som jag kan vissa er ! Godnatt sov sött!


Vad önskar ni er?

Hej ! Igen .. Jag måste bara fråga en sak.. Vad önskar ni er i julklapp? Alla som läser min blogg ska minst kommentera en gång och en sak vad ni önskar er okej! Bra! Min önskelista är apa lång! Den är så lång alltså.. På den står det te.x
Spa behandling
Iphone 4
Nya saker till nya rummet!
Pengar!
Present kort
Göra naglar på salong (salong. HAHA)
Smink
Kläder
MM mera!

Tror ni på tomten då? Det gör jag (not) haha .. Men eller hur man har tröttnat på han ibland.. Vad ska ni göra på jullovet då ? Jag ska shoppa som vanligt :) det blir lätt så :( vet inte hur mycket pengar man slösar :( man kanske borde räkna dom någon gång . :() OCH! vet ni vad vi har imorgon i skolan eller? Vi har juldag.. Då vi bakar och myser! Det ska bli skit kul ju! Sen på ons så har vi film dag och på torsdag så är det jullov!


Städa!

Nu har jag städat hela mitt rum! Det var skit jobbigt men snart är det ok i alla fall... Idag är det super lite kvar till jul ju!


Hej!

Hej! Idag är en riktig slappar dag.. Jag tänkte göra lite julgodis sen men inte mer.. Jag är trött idag för att jag somnade kl halv 3 .. Men sen så har jag och en till kollat på planet earth haha.. Den är ju mysig . Och IDAG! är det 6 dagar kvar till jul ! kan ni förstå? Idag har jag på mig detta:
Det där är en bild från google men såna byxor har jag på mig idag.. (själva modellen) Den köpte jag på jc i stan!


Godnatt!

Hej :) jag hinner inte skriva mer på dagen imorgon för att ag ska göra lite saker men jag skriver när jag hinner nästa gång.. hejdå ! <3 godnatt

Dagens!

Hej.. Detta är dagens produkt.. Läs högre upp om ni inte fatta.. :() här är den :
Ready, set, scrub!
3-4 dagar i veckan.. Denna kraftfulla 2 i 1 produkt gör huden mjuk och jämn.. Mikropartiklar skrubbar milt och ger en lenare hud med ökad lyster..
Den är super bra!!


Doc morris

Hej! Nu har jag varit på gratis hudanalys.. Det var super kul.. Dom masserade lite i ansiktet .. Och vissade produkter som var bra för just min unga fina hud.. Jag har blandad / normal Nu tänkte jag vissa lite produkter som är till för ung hud som är ett starpaket från Dermalogica.. Jag har tester på dom en så länge.. Varje dag kommer jag att ge tips på 1 produkt från startkittet ..Här kommer dagens..
Wash off heter den.. Den ska man rengöra med morgon och kväll.. En lödrande rengöring som avlägsnar döda hudceller och motverkar uppkomsten av framtida blemmor.. Den balanserar talgproduktion utan att torka ut.. Startkittet som jag såg kostar där 367 eller något liknande.. Kommentera!


Jul!

Nu längtar jag till julen.. När barnen springer runt och torkar snor på jul skinkan samtidigt som resten står och gråter för att dom inte fick den där dockan eller bilen.. Nej då skoja bara.. Min jul blir allt roligare en så! Föresten så ska jag börja bli nyttig efter jul.. Springa , äta nyttigare.. Allt!


Bra!

Det gick sådär på lucian.. 2 personer svimmade av värmen.. :( Jag grät super mycket.. Men annars så var det okej.. Nu ska jag göra läxor och ha en allmänt trött kväll.. Bye som i bajskorv :()


Lucia!

Hej ! Idag är det lucia firande i klassen.. Och pappa och mamma och många mer ska komma.. Det ska bli kul.. Jag ska sjunga solo och jag som vanligt blir skit nervös... (för Nervös) haha .. Sen har vi idrott och lite sånt....


Spel!

Nu är det dags att Spela lite spel i vintermörkret . Det vart bratz monopol.. Haha gött det...sen blir det nog att dricka varmchoklad och krypa ner med film mys.. :)


Ut!

Nu ska jag dra till festen bye.. Läs mitt förra inlägg..


Godmorgon..

Godmorgon! Idag ska jag på vuxen kalas eller ja mer ikväll.. Det ska bli skit kul.. Jag har nu duschat och tänker sminka mig med lite bra smink.. Vädret är piss och livet leker endå.. Haha.. Jag tänkte ta kort på lite bra produkter att ha i ansiktet nu när det är lite kallt ute.. Så vad säger ni?? Skriver mer sen..


Idol!

Vem tror ni vinner idol? Jag hoppas på Amanda ! För hon och jag är så lika.. :) Nu har jag målat mina fina naglar och har precis duschat och mumsar chips gör jag oxå.. Hihi men... Jag ska börja bli lite nyttig efter jul.. :()


Whoo!

Hade internet!! Ikväll tänkte jag ha en frågestund !! Ska jag??


Laal

Hej :() är nu på väg till mormor.. I detta fantastiska väder va!!


Mormor ..

Om jag får internet hos min mormor på min mobil så kan jag blogga massa ikväll... Men om inte så kan jag inte.. Ja ska alltså sova hos min mormor idag.. Det var super länge sedan.. :()


Bli en hjälte!

Hej!   jag håller på att fixar meden super rolig video som jag har klippt i mig själv som hjälten!.. HAHA ! den äger.. Jag vill ochså säga grattis till min lillasyster Bim som fyller 5 år idag.. Tänk att livet går så fort??... JaJa! så kan det vara... Skriver mer sen hejdå..

Matte!

Jag dör! Nu har jag suttit och kört min svåra läxa i en och en halv timme! Ja så kan livet vara för en som inte äger på just matte! :()... Så nu ska jag käka apelsin och kolla något kul på play.. Det är jag värd. Sen har jag några frågor till er och svara på kommentarer..
1. Hur ska jag göra min blogg roligare?
2. Hur får man fler läsare?
3. Vad ska man skriva om??

Och här kommer lite bilder på vad jag har för intresse och mycket av sminket eller om skönhets bilderna har jag själv . Kanske inte just den ni ser på bilden men liknande.. Det är svårt att hålla reda på alla 33 smink borstar och ögonskuggor som jag har..


SNÖ!

Tjenare! jag sitter här och mumsar kola... Alltså godis kola (inte drick).. Och mitt te är typ kalt.. Jag har blivit en te gumma ! hahah ..Sen försöker jag och fixa lite på mobilen med appar och sånt ! Jag ska dra och tränna sen tänkte jag.. Men jag fryser om mina fötter  för att mina mys tofflor är borta! :( JaJa sånt kan hända. Och vet ni! den första snön har komigt! Så himmla kul att få lite snö i den här tråkig byn endå liksom..



Mums! Mums!

Hej! Igår var jag på Liseberg jul och det var skit kul ! Jag har tagit en bilder ifrån google för att jag orkar inte lägga upp alla mina roliga bilder ifrån Jul Liseberg. Föresten så ska jag önska mig i julklapp att jag kan ha internet överallt (abonnemang).. Då blir det mycket mycket fler inlägg! <3 .. Puss och hej <3 <3



Godmorgon!

Hej .. Idag är jag super trött och jag fick frukost på sängen efter som det är fredag... Jag ska och en kompis ska titta på min pappa idag när han spelar med några andra.. Sen ska vi sova över för att vi ska åka till Jul på Liseberg super tidigt på lördag morgon :).... Hejdå puss :()


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!