Mode för mig!

(Google bilder)
Hej det är många som frågar mig vad just jag tycker är mode.. Så nu säger jag det till er som kanske undrar..
Mode för mig är:

Vara dig själv..

Att våga ha på dig det just du vill !

Att det faktiskt är okej att ha på sig hur mycket färger du vill! De är inte olagligt , You Go Girl !

Jag tycker personligen att rock , Young stilen är cool på mig.. :) om vi ska gå över till kläder alltså ..


On the buss!

Japp! Ska och träna nu efter bussen :)


Tja!

Idag har jag INTE shoppat faktiskt... Jag har kolla film och mest slappa.. Känner mig lite trött och frusen så att nu ska vi äta mys tacos och kolla tv ... :) puss och hej


Dagens kläder!

Dagens kläder! Ska nu mysa ner i sängen med Emma bj och kolla på Beck ! Huuu läskigt ... Jag kommer att skaka mig till döds och Emma sitta lungn som en snigel.. :() har shoppat också ! Tack pappa för pengarna :)


Jag vet inte....

Saknar dig <3
image description

Isadora

IsaDora har budget smink och är också ganska bra.. Dock tycker jag att deras nagellack är bättre.. Nu ska jag visa er!


Jaa

Godnatt!

Frukost!

Detta är viktigt när man är sjuk!
Jag åt frukost för länge sedan men glömde att göra inlägg om det.. Nu ska jag åka till doktorn :(


Sjuk ...

Läs mitt förra inlägg om ni vill kolla något bättre en detta :)


Är sjuk idag ...

5 Saker som suger med att vara sjuk:

1. Inte träffa alla min härliga kompisar i skolan..

2. Man har inget ! INGET! Att göra..

3. Top Modell avsnitten som man har tittat på är nu spelade 2344 gånger om idag...

4. Inte kul att inte må så bra :(

5. Man somnar hela tiden..


1. Sak som är bra med att vara sjuk:

1. Man får äta hur mycket glass man vill.. ( som jag idag för har svullen hals)

Här har ni min favorit låt!
Gwen Stefani - What You Waiting For? (Clean Version)


Mums!

Mums! bakar nu ..


Mys!

Nu myser jag på riktigt!


Spa!

Ta hand om er själva där ute! Som jag idag och alltid.. Kolla dig själv i spegeln och säg hur snygg du är.. Det finns så mycket annat viktigare saker att tänka på en ställen du inte är nöjd över.. Eller hur? Därför tänker jag ha en "mig själv" kväll idag då jag äter gott ger mig själv bra kommentarer och myser ner i soffan efter ett långt hemma spa med mamma... Gör det samma ni!


Tea!

Hej ! Sitter här " forever alone" haha och väntar på att mitt te ska bli kallt så att man kan dricka... Imorgon blir det att åka till Boda Borg med klassen.. Min klass äger .. Puss på er och godnatt :)


GUD!

Förlåt! Jag har helt glömt att blogga dom här dagarna.. Sorry alla... Nu äter jag glass ! Super gott och jag kollar också på " Mot Alla Odds" , det är en serie som är super bra ... PUSS PÅ ER!


Mat!

Ska dra och äta hos några nu :) bye som i bajskorv !


Skor!

Hej! Har shoppat lite idag men speciellt ett par skit snygga skor som hade kostat 688 men kostade 345!!! Sån skillnad.. Så köpt jag en tröja och en eye concealer .. Så glad :) nu ska jag kolla på Irene - Huss och mysa med tacos.. Puss på er alla där ute..


Hör dig!

Hej! Nu har jag vaknat precis ... Och jag har sovit ganska bra faktiskt.. Jag lyssnar på " Är inte det dit x" med ansiktet .. Dom skriver så jäkla sköna låtar tycker jag.. Idag ska jag först gå och kolla på handbolls match och sen sk jag shoppa tror jag ... Jag ska också göra lite mer saker :)....


Kömpis!

Hej ska jag dra till en kompis och hyra film och snacka tjejsnack.. Så är det med det.. Skriver mer imorgon :) är så trött så jag orkar inte skriva mer !


Eye q

Hej! Sitter här och äter mina eye q.. Det är små nyttiga piller (Typ)... Man sväljer dom och dom gör nytta helt enkelt ! Nu ska jag på barn kalas för att sedan hem och kolla tv.. Idag har jag förresten shoppa lite till :(... En väska och deo. Kommentera om ni vill att jag ska ta kort på det jag köpte :)..


Lite!

Lite tips på smarta snabba billiga saker som man kan köpa just nu på HM..

Depend Nailpolish rosa : är super fin och modern till allt..
Depend nailpolish glitter orange: super mysig och fin färg

Klädrulle: Tar bort små damkorn och hår strån som du inte orkar plocka för hands!

Här var lite tips. :)


Första dagen i skolan !

Japp! Just va det är . Idag är det första dagen i skolan efter lovet... Synd (fast kul)


Frukt!

Mums! Nu sitter jag och myser med frukt och familjen och ska väl sen gå ut och gå med mamma .. Jag längtar INTE till skolan börjar ( imorgon) för att jag får inte sova ut och sånt ni vet.. Fast det klart det ska bli kul att träffa alla såklart! Men då vet ni det.. Hur tycker ni ?


Vad ska jag skriva om? :(


Internet!

Hej! Hade fel på internet igår så jag kunde inte blogga :(... Idag ska jag shoppa och klippa mig.. Lite allt möjligt helt enkelt ! Så jag skriver mer sen ! Bye


Inlägg i bilder..


Morgon!

Godmorgon! Ska nu upp och äta frukost och platta håret för att sen dra till en.. Är på skit bra humör idag ! Det är konstigt för att jag har sovit ganska dåligt .. Men om jag vankar på bra humör så blir det så . Och i kväll ska jag ha tjejkväll med kompisar och mysa med det.. Så ni får ha det bäst så skriver jag mer sen vetja :)


Matte!

Pluggar ! Vill inte vara en plugghäst men nu måste jag och vill :)


Llalalalalla!

Nu ska jag dra till en kompis och ska va där hela dagen.. Det blir väl en ganska vanlig dag och ikväll ska jag mysa med familjen! Puss på er alla skriver mer sen.. :) love you


Instagram

Hej alla ! Vill först säga att alla som läser min blogg borde skaffa instagram! Det är kul , man kan ladda upp bilder och skriva med kompisar.. Jag älskar det och jag har det både på iPaden och IPhone. Om ni vill kolla mina bilder heter jag : amanda492
Bye på er syns imorgon. Ska nu mysa ner i soffan och kolla på " the vice Sverige " ikväll blir det AC/DC halv 12 inatt :)


Spa!

hej har haft mysspa nu efter en lång dag med massa shopping! Jag älskar verkligen mina kompisar. Nu ska jag kolla "bilar 2" filmen med kompisar och sen mysa ner i sängen med lite chips.. Sånt är livet för dom som har det BÄST! ha det bäst hejdå :)
 Tack alla mina läsare! <3

Spa!

hej har haft mysspa nu efter en lång dag med massa shopping! Jag älskar verkligen mina kompisar. Nu ska jag kolla "bilar 2" filmen med kompisar och sen mysa ner i sängen med lite chips.. Sånt är livet för dom som har det BÄST! ha det bäst hejdå :)
 Tack alla mina läsare! <3

Sorry!

Hej bloggen sorry / förlåt för att jag inte bloggade igår men jag han verkligen inte... Idag hinner jag! Jag ska
1 . Åka buss in till en stad och shoppa! (vanliga)
2. Va med kompis länge .. :)

Vad ska ni göra snyggingar ? :) puss och hej på er!


Trött!

Är ni trötta? Lika här.. Jag är skit trött och ändå orkar jag gå på bio ! Fast det ska bli skit KUL! :) skriver mer sen :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!